Jäsenyys

Joensuun Tradenomiopiskelijoiden Kilta ry on tradenomiopiskelijoiden oma opiskelijayhdistys, jonka tavoitteena on valvoa tradenomiopiskelijoiden etuja ja opintojen laatua Karelia-ammattikorkeakoulussa. Opiskelijoiden edunvalvonnan lisäksi yhdistys järjestää opiskelijoille virkistystoimintaa.

Liittymällä yhdistyksen jäseneksi liityt myös Tradenomiliiton (TRAL ry) alla toimivaan Tradenomiopiskelijaliittoon (TROL ry), joka valvoo etujamme valtakunnallisella tasolla!

Olemalla sekä Kilta ry:n että TROL ry:n jäsen saat käyttöösi paikalliset ja valtakunnalliset jäsenedut. Tarkemmin voit tutustua jäsenetuihin TROL ry:n nettisivuilla.


Jäsenedut

Liittymällä Killan jäseneksi saat haalarit jäsenhintaan sekä alennusta tapahtumalipuista ja haalarimerkeistä. Sinulla on myös oikeus osallistua päätöksentekoon yhdistyksen yleiskokouksissa ja lähteä ehdolle Killan hallitukseen.

Kun samalla liityt valtakunnalliseen Tradenomiopiskelijoiden liittoon (TROL ry), saat ilmaista palkkaneuvontaa, liiton lakimiesten avun työsuhdeasioissa, Tradenomilehden, alennukset IF-vakuutusyhtiöltä ja Kauppalehden maksutta neljäksi kuukaudeksi.

Killan jäseneksi liittyminen käy helposti Killan toimistolla Wärtsilä-kampuksen kellarissa.

Liity jäseneksi NYT!
Liittyminen on ilmaista.

Tapahtumat

Syksy 2017

30.8. Kiltaponki
6.9. Reenisitsit
Syyskuun lopussa synttärisitsit
Pikkujoulut
Sitsejä

Haalarit

Korkeakoulujen eri koulutusalojen opiskelijat voi perinteisesti tunnistaa heidän haalareistaan. Haalareihin kerätään haalarimerkkejä eri tapahtumista joissa on käyty. Joensuun tradenomit tunnistaa neonoransseista haalareista.

Haalarit tilattavissa Killan toimistolta, seuraava tilaus tehdään syksyllä 2017. Muutamia lunastamatta jääneitä haalareita voi käydä kyselemässä toimistolta ennen sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti