Hallitus

Killan hallitukseen valitaan puheenjohtaja ja kuusi jäsentä. Hallituksen jäsenten on oltava yhdistyksen jäseniä. Jokaisella hallituksen jäsenellä on omat vastuualueensa, joiden perusteella tehtävät määräytyvät. Vastuualueet päätetään hallituksen ensimmäisessä järjestäytymiskokouksessa syyskokouksen jälkeen.


Hallitus 2017

Puheenjohtaja: Teemu Lyttä
Tapahtumavastaavat: Sampo Riikonen, Henrikki Tahvanainen
Mediavastaava: Robin Karenko
Kirjuri: Roni Pietarinen
Rahastonhoitaja: Wili LeanderHallitustoiminta

Yhdistyksen jäsenet päättävät vuosittain syys- ja kevätyleiskokouksissa sääntöjen ja yhdistyslain mukaisesti toimintasuunnitelmasta, talousarviosta, jäsenmaksusta, valitsevat tilintarkastajat ja hallituksen sekä puheenjohtajan, hyväksyvät tilinpäätöksen ja myöntävät tili- ja vastuuvapauden. Myös sääntömuutokset kuuluvat jäsenten päätösvaltaan. Toimeenpanovaltaa käyttävä hallitus valitaan jäsenten keskuudesta kalenterivuodeksi kerrallaan. Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja ja kuusi jäsentä, joilla on omat edunvalvontaan liittyvät tehtäväalueensa.

Hallitus vastaa yhdistyksen toiminnasta ja juoksevista asioista. Osallistumalla hallitustoimintaan pääset mukaan järjestämään opiskelijatapahtumia ja verkostoitumaan paitsi oman yhdistyksen jäseniin, myös muiden paikallisyhdistysten aktiiveihin ja yrityselämän edustajiin. Hallitustoiminnassa opit myös muita työelämässä tärkeitä taitoja, ja se näyttää hyvälle ansioluettelossa!


Minäkö hallitukseen?

Tällä hetkellä hallituksen kaikki paikat on täytetty. Jos toimintamme kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä. Kaikilla mahdollisuus tulla tutustumaan hallitustoimintaan tai olemaan mukana erilaisten tapahtumien järjestämisessä. Seuraavan kerran hallitus valitaan syyskokouksessa, marraskuun alussa, jolloin valitaan hallitus vuodeksi 2018.

Aiempaa kokemusta hallitustyöskentelystä et tarvitse, ei sitä ollut nykyisilläkään jäsenillä! Riittää, että olet aktiivinen, hyvä tyyppi, jonka intohimona on uuden oppiminen. Osaat myös toimia ryhmässä ja haluat ajaa tradenomiopiskelijoidemme yhteisiä etuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti