keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Kilta Tradenologiaan!

      ”Oli synkkä ja myrskyinen yö marraskuisessa Lappeenrannassa. Kaupungin kaduilla oli hiljaista ja rauhallista kuten yleensäkin normaalina arkiyönä on.. mutta jos oikein tarkkaan katsoi, muutama pieni yksityiskohta tuntui olevan pielessä. Kylmä viima heilutti hiljalleen aukinaista ovea erään talon sisäpihan sisäänkäynnillä, ja lamppu katossa heilui pahaenteisesti väikkyen. Ensisilmäyksellä joku oli vain unohtanut lukita oven perässään ja sade oli piiskannut lattialaatat liukkaiksi. Tarkemmin kun kuitenkin kiinnitti asiaan huomiota, tajusi ettei kahteen päivään ollut satanut vettä ja oven karmissa oli nähtävissä murtautumisen merkkejä. Lammikossa lattialla kellui punainen huivi surkeana ja hylättynä.. Kunnes mustaan nahkahanskaan verhoiltu käsi nosti huivin käteensä, tutkaili sitä hetken ja hymähti lähes huvittuneen oloisena. ”Vai täällä sinä piileskelet.””Joka vuosi jossakin päin Suomea tradenomit kokoontuvat Tradenologian merkeissä. Tänä vuonna tapahtuman järjestävät Lappeenrannan tradenomit. Ja niin kuin vuosien ajan kaikki Suomen tradenomit, myös Kilta lähtee matkaan kohti syksyn huipentumaa! Nyt siis kaikki etsimään sisäistä Sherlock Holmesiaan ja suurennuslasejaan!

Tradenologia on kaksipäiväinen tapahtuma. Seikkailu startataan torstaina rasteilla, jossa ratkotaan murhamysteeriä – kuka kuoli, miksi ja milloin!? ja illaksi siirrymme jatkobileisiin. Seuraavana päivänä mysteerin ratkominen jatkuu rasteilla ja illan jatkot kruunaa KASMIR.


Valitse oma mysteeripakettisi:

- Sokos Hotel Lappee 75€/hlö 4.10.2015 mennessä, sen jälkeen 80€. Yhteen huoneeseen majoittuu 2-3 henkilöä. Aamupala ja sauna sisältyy hintaan.
- Skinnarilan kampus 35€/hlö 4.10.2015 mennessä, myöhemmin 40€ 
Lisätietona Skinnarilan kampuksesta: tarjolla lattiamajoitus Saimaan ammattikorkeakoulun tiloissa, majoittujille on varattu patjat mutta muut yöpymisvarusteet on tuotava itse (esim makuupussi). Kampuksella on neljä opiskelijaravintolaa. Tapahtuman järjestäjä hoitaa kyyditykset kampuksen ja rastien välillä. 
- Rastipassin hinta sisältyy majoituspaketteihin, pelkän rastipassin hinta 10€. 

Ilmoita joukkueesi ja varmista paikkasi Tradenologiasta osoitteesta www.tradenologia.net!

Tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka. Ja tätä matkaa et tule unohtamaan! Tapahtuma ei ole vain Lappeenrannassa, vaan alkaa jo Joensuun torilta, kun Kiltabussi starttaa!

Bussimatkan hinta selviää viikon sisällä, mutta on varmasti alle 40 euroa.Löydä Facebookista!
#Kiltary #Kiltalogiaan
#Tradenologia15 #Tradenologia 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti